Malzemeler
- 2 katlı pasta tabanı
- 1 su bardağı ılık su
- 2 yemek kaşığı nescafe
- 2 yemek kaşığı toz şeker
Muhallebi İçin
- 3 su bardağı süt
- 1 yumurta
- 3 kahve fincanı un
- 1 paket vanilya
- 3 kahve fincanı toz şeker
- 1 paket YÖRÜKSÜT labne peyniri
Muhallebi İçin
Labne peynirin suyunu süzün.
Muhallebi için, labne hariç tüm malzemeyi sürekli karıştırarak pişirin.
Muhallebi sıcakken içerisine peyniri ilave edin ve 10 dakika daha çırparak soğutun.
Ilık su, nescafe ve toz şekeri karıştırın ve ikiye ayırdığınız pasta tabanının iki katınıda bu karışımla ıslatın.
Hazırladığınız muhallebinin yarısını kekin ortasına yayın ve diğer keki üzerine kapatın.
Kalan muhallebinin tamamını üzerine ve etrafına yayın.
Servis etmeden önce mümkünse 1 gece yada en az 4-5 saat buzdolabında bekletin.
Üzerine kakao serperek servis edin.